КУРСОВЕ И ОБУЧЕНИЯ

YES JUNIOR

Английски език за деца от 6 – 13 годишна възраст


Детските курсове по английски са в 7 нива. Най – новата детска серия учебници на Cambridge University press е съвместна разработка с Cambridge Assessment English и съчетава забавно съдържание, автентичен английски език, съвременни технологии, с учебна онлайн платформа, заедно с отлична подготовка за детските изпити на Кеймбридж.

Учебната система позволява плавно преминаване от P нива в S – нива, като последната книжка ( Power up 6 ) отговаря на ниво В1 и подготвя за изпита В1 Preliminary for schools на Кеймбридж.


YES SENIOR

Английски за тинейджъри и възрастни

EMPOWER e изключително ефективна учебна система за тийнейджъри и възрастни, която стимулира автономното учене като разполага с модерна онлайн платорма за самостоятелна работа и подготвя за изпитите на Кеймбридж за всички нива.

Разработена е съвместно със специалисти от Cambridge Assesment English и както текущите , така и финалните тестове следват формата на изпитите на Кеймбридж.

Материалите са интересни, автентични, актуални, обогатяващи общата култура и стимулират развиването на четирите езикови умения. Интерактивната онлайн платформа осигурява изобилие от упражнения и е организирана така, че да осигурява индивидуализирана езикова практика според нуждите на курсиста.

Skip to toolbar