За нас – вече на 16 години :)

Основан през 2006 в гр. Пловдив, УЦ “YES SCHOOL”  e  място за срещи на ентусиазирани ученици с ентусиазирани учители. При нас се преподава и учи с радост и желание :).  Нашите  ученици са на възраст от 6 до 76 години,   и нашата мисия винаги е била  да им  дадем най- доброто на което сме способни – както на живо, така и във виртуална среда.

Членуваме в Българската асоциация за качествени езикови услуги “ОПТИМА” и в BALC – браншовата организация на езиковите центрове в България. Държим на качеството в нашата професия и вече 15 години го осигуряваме на нашите клиенти.

Oсновен партньор сме на ИНТЕГРАЛ – Пловдив и вече десет години подготвяме успешно техните кандидати за международни изпити по английски език ( TOEFL и IELTS) . Партньор сме и  на АВО, София в  подготовката на кандидати и провеждането на изпитите на Кеймбридж.

Наши корпоративни клиенти през годините са били  Сокотаб,   ВП Брандс, Вертинити Лабс, Индекс-6,  Агри БГ, Агри М, А1, Либхер Хаусгеретте и други компании.

Намираме се в центъра на Пловдив, до Халите, в нова модерна база и предлагаме пълна гама курсове по английски език за деца и възрастни. Работим с най – нови  учебни системи, които осигуряват допълнителна  работа в  онлайн среда, а при локдаун се преминава изключително лесно и безпроблемно изцяло във виртуална класна стая.

Предлагаме също и индивидуални уроци и курсове по френски, немски и руски език .

НАШИЯТ ЕКИП


Ирина Найденова
Управител и преподавател
в YES SCHOOL

Основател на училището в 2006 г. Магистър "Българска и Английска филология" в ПУ "Паисий Хилендарски". Преподавала в Училище Фарос, Училище „Европа”, Училище „Евроелит”, а от 2006 година – в Учебен център „YES SCHOOL”, Пловдив.
Дългогодишен инспектор на Асоциацията за качествени езикови услуги „ОПТИМА”, сертифициран изпитващ на устните изпити на Cambridge, нива KET, PET, FCE и САЕ. Специалист в ранно чуждоезиково обучение, обучение за възрастни, бизнес английски и подготовка за изпитите Cambridge English, IELTS и TOEFL.

Намира професията си за най - хубавата на света и смята , че думите са вълшебни, а децата - с огромен потенциал. Интересува се от психология, антропология и български фолклор. Вярва, че животът е едно голямо училище.

Мирена Недкова-Костова
Директор Изпитен център
и преподавател
в YES SCHOOL

Работи в YES SCHOOL от основаването му през 20006 г. Магистър "Английска филология в СУ „Св.Климент Охридски”. Сертифициран изпитващ на устните изпити на Cambridge, нива KET, PET, FCE и САЕ.
Преподава английски език в София, а по- късно в Пловдив. Преподава на всички нива, като основно подготвя изключително успешно ученици за международно признати изпити по английски език – Cambridge English (FCE, CAE, CPE), IELTS, TOEFL.

Истински харесва и обича професията си, заради заряда, който преподаването и общуването с учениците ѝ носят. Целта ѝ винаги е да помогне на своите ученици, както със самото усвояване на езика, така и с намирането и доразвиването на собствени начини, посредством които да преодолеят всички предизвикателства по пътя към постигане на желаните резултати.

Обича своите близки и приятели и истински се наслаждава на времето прекарано заедно с тях, както и на моментите отделени за четене, гледане на филми, слушане на любима музика, разходки в планината и танцуване на народни танци.

Жаклин Налбандян
Преподавател по английски и френски език
Работи в YES SCHOOL от 2017 г. Бакалавър по "Английска филология" от Университет Нова Сорбона, Париж. Интересува се от музика, философия, валдорфска педагодика и пише стихове. Преподава с еднакъв ентусиазъм на деца и възрастни.