За нас – вече на 15 години :)

Учебен център “YES SCHOOL” е основан през 2006 в гр. Пловдив. Мисията на YES SCHOOL e да предлага най- доброто качествено езиково обучение за малки и големи на достъпни цени. Екипът на центъра се състои от квалифицирани специалисти, които обичат своето призвание и прилагат уменията си с професионализъм и всеотдайност.

Езиковият център е член на Българската асоциация за качествени езикови услуги “ОПТИМА” и основен партньор на ИНТЕГРАЛ – Пловдив. Партньор е на АВО, София за подготовка на кандидати за изпитите на Кеймбридж. Наши клиенти са Либхер Хаусгеретте, Сокотаб, Агри БГ, ВП Брандс и други компании.

Намираме се в центъра на Пловдив, до Халите,  и предлагаме пълна гама курсове по английски език за деца и възрастни, както и уроци и курсове по френски, немски и руски език. При нас ще намерите приятелска атмосфера, приветлива обстановка и най- вече – качествено обучение с отлични преподаватели.

НАШИЯТ ЕКИП


Ирина Найденова
Управител и преподавател
в YES SCHOOL

Основател на училището в 2006 г. Магистър "Българска и Английска филология" в ПУ "Паисий Хилендарски". Преподавала в Училище Фарос, Училище „Европа”, Училище „Евроелит”, а от 2006 година – в Учебен център „YES SCHOOL”, Пловдив.
Дългогодишен инспектор на Асоциацията за качествени езикови услуги „ОПТИМА”, сертифициран изпитващ на устните изпити на Cambridge, нива KET, PET, FCE и САЕ. Специалист в ранно чуждоезиково обучение, обучение за възрастни, бизнес английски и подготовка за изпитите Cambridge English, IELTS и TOEFL.

Намира професията си за най - хубавата на света и смята , че думите са вълшебни, а децата - с огромен потенциал. Интересува се от психология, антропология и български фолклор. Вярва, че животът е едно голямо училище.

Мирена Недкова-Костова
Директор Изпитен център
и преподавател
в YES SCHOOL

Работи в YES SCHOOL от основаването му през 20006 г. Магистър "Английска филология в СУ „Св.Климент Охридски”. Сертифициран изпитващ на устните изпити на Cambridge, нива KET, PET, FCE и САЕ.
Преподава английски език в София, а по- късно в Пловдив. Преподава на всички нива, като основно подготвя изключително успешно ученици за международно признати изпити по английски език – Cambridge English (FCE, CAE, CPE), IELTS, TOEFL.

Истински харесва и обича професията си, заради заряда, който преподаването и общуването с учениците ѝ носят. Целта ѝ винаги е да помогне на своите ученици, както със самото усвояване на езика, така и с намирането и доразвиването на собствени начини, посредством които да преодолеят всички предизвикателства по пътя към постигане на желаните резултати.

Обича своите близки и приятели и истински се наслаждава на времето прекарано заедно с тях, както и на моментите отделени за четене, гледане на филми, слушане на любима музика, разходки в планината и танцуване на народни танци.

Елена Митева
Преподавател по английски език.

Работи в YES SCHOOL от 2017 г. Бакалавър специалност „Начална училищна педагогика с чужд език” и магистър по „Английска филология” в ШУ „Епископ Константин Преславски“, магистър по „Лингвистика и превод” във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“. Задълбочава своите педагогически познания в три-годишен курс по Валдорфска педагогика, проведен от холандски валдорфски педагози. Преподавала е английски език на деца и възрастни в гр. Силистра и гр. Трон. Съчетава обучението по английски език с арт работилнички с естествени материали. Интересува се от психология и духовно усъвършенстване.

Споделено: „Работата с деца ме вдъхновява и всекидневно търся най-подходящата форма да разкрием красотата на света около нас. Целта ми е в класната стая да осигуря свободна среда за развитието на всяко дете или възрастен. Заедно преодоляваме пречките, които възникват в процеса на обучение."

Жаклин Налбандян
Преподавател по английски и френски език
Работи в YES SCHOOL от 2017 г. Бакалавър по "Английска филология" от Университет Нова Сорбона, Париж. Интересува се от музика, философия, валдорфска педагодика и пише стихове. Преподава с еднакъв ентусиазъм на деца и възрастни.
Ива Серафимова
Преподавател по английски език
Работи в YES SCHOOL от 2020 г. От девет години преподава английски език на деца и възрастни. Успешно подготвя за изпити - IELTS, FCE, CAE, матури.
Много общителна, Ива обича да прекарва свободното си време с близки и приятели сред природата, да рисува и да практикува екстремни спортове.
Това, което най-много харесва в професията си, е общуването с различни хора и начинът, по който взаимодействието обогатява и развива и двете страни. Чувства се щастлива да работи с деца, да допринася за тяхното развитие и да вижда как потенциалът им се разгръща и превръща в умения.
Skip to toolbar